<body>

Helló!
Blogger vagy videós vagy, de fogytán vannak az ötleteid?
Akkor jó helyen jársz! Blogunkon sok-sok taget, kihívást,
blogposzt és videó ötletet találsz, amik csak arra várnak,
hogy felhasználd őket. Nézz körül, válogass kedvedre,
másold ki és láss neki!

Jó, ha tudod
• A blogunkon található bármelyik taget, kihívást, blogposzt és videó ötletet felhasználhatod engedélykérés nélkül.
• Ha így teszel, köszönjük, hogy feltünteted a blogot forrásként, de nem kötelező.
• Ha felhasználtál valamit a blogról és elküldöd nekünk chatben vagy e-mailben a linked, szívesen ajánljuk a bejegyzésünkben.
Társszerkesztő kerestetik!
Segítőkész és kreatív vagy? Tudsz angolul és szeretsz fordítani? Szívesen lennél a csapat tagja? Légy társszerkesztő! Több infó és jelentkezés »


Blogajánló:   Thea Te? Te? Te? Te? Te? Te? Te? Te? Te? Te? Te? Te?
Nyitás: MMXVI. IX. XVIII.
Szerkesztő: Thea
Bejegyzések: nincsenek időhöz kötve
Elérhetőség: @
Források:
ÚJABB
RÉGEBBI


GYIK
2016. szeptember 18.
Szeretjük a kérdéseket, így ha valami nem világos, bombázz minket a chatben! Kérlek, mielőtt ezt megtennéd, olvasd el az itt listázott gyakran ismételt kérdéseket, hiszen lehet, hogy a válasz itt vár rád! 😉 Ha hosszabb üzenetet szeretnél hagyni, keress minket e-mailben.

» Mit jelent az, hogy tag?


Tageknek (ejtsd: tegeknek) nevezzük azokat a bejegyzéseket és videókat, amelyekben a feltöltő általában random, önreflektív kérdéseket válaszol meg. Az angol tag szóról kapta a nevét, jelentése: kihívni. Eleinte kihívás alapján volt szokás elkészíteni egy-egy taget, de manapság többek között a nagy választéknak köszönhetően ez már nem jellemző.

» Felhasználhatom az ötleteiteket?


Igen, bármelyik taget, kihívást, bejegyzés és videó ötletet felhasználhatod engedélykérés nélkül. Köszönjük, ha feltünteted a blogot forrásként, de nem kötelező.

» Ha elkészítek egy taget/kihívást, megosztjátok?


Minden bejegyzésünkben ajánlunk elkészített tageket és kihívásokat, így ha tőlünk inspirálódtál, igen, szívesen megosztjuk a blogposztod vagy videód az adott bejegyzésünkben, csak küldd el a linked chatben vagy akár e-mailben.

» Kiket ajánlotok a bejegyzéseitekben?


Keresünk az adott tagről vagy kihívásról bejegyzéseket és videókat, amiket mindig elolvasunk és végignézünk, majd ha elnyerte a tetszésünket, kiválasztjuk. Azok közül, akik írnak, hogy szeretnének kikerülni, mindenkit feltüntetünk.

» A tagek nem mentek még ki a divatból?


Ízlések és pofonok, de sokan szeretjük a tageket. Egyszerű őket elkészíteni, fejleszti az önismeretünket, olvasóként és nézőként sok új érdekességet tudhatunk meg a követettünkről. Ha túl mainstreamnek tartod őket, nézz be a Tippek menüpontba, ahol arról írtunk, hogy hogyan teheted őket egyedivé.

» Nem találom...!


Ha van elképzelésed arról, milyen taget vagy kihívást keresel, a Mit keresel? menüpontban kategóriánként megtalálsz egyszerűen mindent.

Köszönjük, hogy elolvastad! 😊

Címkék: