<body>
Üdvözöllek
Blogger vagy vlogger vagy? Szükséged van némi inspirációra?
Akkor számodra tökéletes választás lehet egy TAG bejegyzés,
amiben csupán annyi a dolgod, hogy válaszolj az adott kérdésekre.
Ugye, hogy milyen egyszerű?
Az oldal célja, hogy minden TAG-et megtalálj könnyen, egy helyen,
és ne kelljen a magyarra fordítással bajlódnod.
Nézz körül, válogass kedvedre, másold ki és szórakozz jól
válaszolgatás közben!

Mi rejlik itt?
A blogon általam gyűjtött és fordított, illetve néhanapján saját írású TAG-ek találhatóak, amiket nyugodt szívvel másolhatsz ki és válaszolhatsz meg. Találhatsz még itt kihívásokat, kreatív bejegyzés és videó ötleteket az aktuális időszaknak megfelelően. Amennyiben valamely általam kreált tartalmat felhasználsz, s oldalam feltünteted forrásként, nagyon szépen megköszönöm! 😊
Ha kérdésed van, mindenképpen nézz be a "GYIK" menüpontba, TAG tippekért a "Tippek" feliratra katt, és ha egy konkrét TAG-et keresel, ott a "Gyorskeresés". Jó szórakozást kíván a szerkesztő, Thea.

"If it makes you happy, no one else's opinion should matter."


Barátaim:   ♡ THEA ♡ Lia Mónika Te? Te? Te? Te? Te? Te? Te? Te? Te? Te?
Nyitás: MMXVI. IX. XVIII.
Szerkesztő: Thea
Bejegyzések: nincsenek időhöz kötve
Megválaszolva(mi ez?): minden pénteken
Elérhetőség: @
Források:
ÚJABB
RÉGEBBI


Tippek
2016. szeptember 18. 13:02
Íme pár tipp, hogy a Te TAG-jeid legyenek a világon a legjobbak! ❤
  • Nem muszáj feltétlen az adott TAG kérdéseit megválaszolni. Nyugodtan kutyuld össze, válaszolj arra, amire Te akarsz, esetleg írj hozzá még kérdéseket! A változatosság sosem rossz, főleg akkor, ha kreatív vagy!
  • A kérdésekre mindig kifejtett válaszokat adj, ám arra is ügyelj, hogy ne rizsázz túl sokat. Pont annyit mondj el, amennyi szükséges, hogy érthető legyen a mondandód és ne untasd az olvasóid/nézőid!
  • Csatolj minél több képet a bejegyzésedbe, vagy akár a videódba is vághatsz be személyes képeket. Ezek feldobják majd a hangulatot és sokkal érdekesebb lesz tőle a TAG-ed.
  • Próbálj nem túl ismert TAG-et választani, hogy ne legyen fent ugyanaz a bejegyzés/videó százszor, hiszen egy idő után unalmassá válik.
  • Ha mégis olyan TAG-re esik a választásod, amit már viszonylag sokan elkészítettek, próbálj meg minél egyedibben válaszolni a kérdésekre!
Neked van valamilyen tipped, trükköd? Ha megosztod velünk, akár ide is kiírom! 😊

Címkék: